streda 25. apríla 2012

Spaľujúca vášeň

Z anglického originálu: Firestorm (1988)

Autor:
Brenda Joyce

Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ

Preklad: Diana Ghaniová

Počet strán: 288

Rok vydania: 2010



Storm Braggová, sedemnásťročná neskrotná dievčina, sa odjakživa cítila lepšie na ranči pri koňoch ako v noblesných salónoch. Jej rodina sa však rozhodla, že musí konečne dospieť, obliecť si elegantné plesové šaty a vstúpiť do spoločnosti.
Texaská krásavica vzbudí záujem každého slobodného džentlmena v San Franciscu, ale ona má oči len pre jedného, a nie je to žiadny džentlmen. Brett D´Archand, ktorý si postavenie a majetok vydobyl vlastnou tvrdou prácou, je neuveriteľne príťažlivý, arogantný a zmyselný, no predovšetkým rovnako nespútaný ako svojrázna Storm.


Obaja hrdinovia sú k sebe priťahovaní obrovskou príťažlivosťou. A práve preto, alebo aj vďaka tomu, Brett mladú slečnu "skompromituje" v spoločnosti. Slovko skompromituje som preto dala do úvodzoviek, lebo nie celkom sa tak stalo. Iba tí, čo ich pristihli v chúlostivej situácii zariadili, aby sa rozchýrilo, že medzi nimi došlo k niečomu viac ako v skutočnosti. A tak sa Brett musí oženiť s krásnou Texasankou a ona sa vydať zaňho. A hoci plánujú anulovať svoje čerstvé manželstvo, nakoniec sa nič také nestane. I keď svojhlavá Storm bude po celý čas robiť naprieky :-) A to je na celej knihe asi tá najlepšia, najzaujímavejšia a najzábavnejšia časť... veď prečítajte si a posúďte sami.

P.S. Júj, a tá obálka knihy je aká chrumkavá ;-)

Moje hodnotenie: ★★

Bragg Saga
1. Innocent Fire
2. Firestorm (Spaľujúca vášeň)
3. Violet Fire (Oheň vášne)
4. Dark Fires
5. The Fires of Paradise
6. Scandalous Love
7. Secrets

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára