nedeľa 25. augusta 2013

S diablom v posteli

Z anglického originálu: A Hellion in Her Bed (2010)

Autor:
Sabrina Jeffries

Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ


Preklad: Miriam Ghaniová


Počet strán: 272


Rok vydania: 2013



Jarret Sharpe súhlasí s návrhom starej mamy Hetty Plumtreeovej, aby viedol pivovar namiesto nej, a dokonca je ochotný vzdať sa hazardu, ak ona odvolá ultimátum, podľa ktorého sa mal do roka oženiť. Hráčska vášeň sa v ňom však znova prebudí, keď mu krásna a bystrá Annabel Lakeová ponúkne stávku: ak nad ním vyhrá v kartách, Jarret jej pomôže postaviť na nohy upadajúci rodinný podnik; ak prehrá, strávi s ním noc.



Séria o škandalóznych súrodencoch z Halstead Hall pokračuje vo svižnom tempe a musím autorke priznať, že si drží latku, ktorú položila pri Záhadnej snúbenici veľmi vysoko. 

V románe sa dej točí okolo pivovaru a pivovarníkov, čo je nezvyčajný výber témy, avšak zaujímavý. Samej mi nedalo a pri čítaní o vôni chmeľu a sladu som si otvorila jedno pivko ;-)

Hlavní hrdinovia sú sympatickí, o Jarretovi už čo-to vieme, Annabel je hádankou. Aby Jarret dostal Annabel tam, kam chce (čiže do postele) bude musieť prekonať pár prekážok. Pravdaže to ho neodradí, postaví sa k tomu ako správny zvodca a záletník... ktorý ale neráta s tým, že sa zaľúbi. 

Trochu sa mi nepáčilo, že Annabel o Jarettovi nevedela celkom nič, a zrazu sa zamilovala. Napriek tomu to bola výborná kniha! A jednoznačne najlepšia scéna bola partička whistu kvôli stávke za účasti obecenstva... nuž: "Zúfalé situácie si vyžadujú zúfalé riešenia."

Kto nečítal, mal by začať ;-)

Moje hodnotenie: ★★★★★

Hellions of Halstead Hall
1. The Truth About Lord Stoneville (Záhadná snúbenica)
2. A Hellion in Her Bed (S diablom v posteli)
3. How to Woo a Reluctant Lady (Pred láskou neujdeš)
4. To Wed a Wild Lord (Môj divoký lord)
5. A Lady Never Surrenders
(Múdra dáma podľahne)
6. 'Twas the Night After Christmas
(Zimná romanca)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára